Rólunk

Mi mindig a leginnovatívabb megoldásokat szállítjuk Neked!

A otthonod megteremtése során, kreatív csapatunkkal, tudatos módon, a design, a fenntarthatóság és funkció követelményeit, a környezetbe integráltan, a kulcsrakész megoldások szolgálatába állítjuk.

Az ArgoPlan olyan technológiai szinten fejlett, papírmentes tervező és most már kivitelező cég, ahol a CAD (Computer Aided Design) programokkal való tervezés alapkövetelmény, ahol minden új beruházáshoz kapcsolódó építészeti dokumentációhoz 360o–os, 3D foto-realisztikus látványtervet biztosítunk.

A különböző tervezési munkafolyamatok során kérésedre rendelkezésedre bocsájtunk olyan applikációkat, melyek segítenek majd a folyamatos konzultációban, akár tabletet, mobiltelefont vagy PC-t használsz. Így a munka során 2D, 3D alkalmazások vagy akár a VR ARCH szolgáltatási programunk (Virtual Reality – Virtuális Valóság) segítségével tudod értékelni az általunk megküldött koncepciókat, változtatásokat és elfogadni, avagy újat kérni tőlünk.

Kulcsrakész megoldásaink mentén, építésvezető, műszaki ellenőr kollégáink segítségével, addig nem engedjük el a kezed, amíg az elképzeléseid mielőbb testet nem öltenek valami új és egyedi formájában.

Kommunikálhatsz velünk telefonon, e-mailben vagy akár Skype segítségével is képernyő megosztással.