Szolgáltatásaink

Otthonod megvalósítása kapcsán életed egyik nagy döntésére készülsz?

 

Lakó, kereskedelmi vagy ipari épületek után profitot szeretnél, mert üzletember vagy és beruháznál?

 

Ismerd meg tervezési és kivitelezési szolgáltatásainkat, hogy gondtalanul elérhesd céljaid!

BŐVEBBEN
epiteszeti tervezes

Építészeti tervezés

Az épületek olyanok, mint az emberek, egyszeriek és megismételhetetlenek és mi neked tervezünk egyedi megoldásokkal egyedi házakat, egyedi épületeket.

BŐVEBBEN
BŐVEBBEN
belsoepiteszeti tervezes

Belsőépítészeti tervezés

Új enteriőrt, más funkciókat szeretnél? Bármilyen elvárással is érkezel hozzánk otthonod belső kialakítása kapcsán -legyen praktikusabb, szebb, stílusosabb-, ezzel otthonodat teremted meg.

BŐVEBBEN
BŐVEBBEN
alaprajzok, inspirációk

Látványtervezés-3D Vizualizáció

Ingatlant értékesítesz? Avagy legyen szó építészeti vagy belsőépítészeti megfejtésről, mindig segítségül hívjuk a leginnovatívabb technológiákat, kérd látványtervező kollégánk segítségét!

BŐVEBBEN
BŐVEBBEN

Tartószerkezeti, statikai tervezés

Minden új építésű épület tervezése, esetleges átalakítás, bővítés, rekonstrukció esetén tartószerkezeti (statikai) tervet kell készíttetned előírások alapján.

BŐVEBBEN
BŐVEBBEN

Gépészeti tervezés, épület energetika

Otthonosan mozgunk mind a magánszemélyek családi otthonát érintő épületgépészeti megoldásokban, mind a társasházak kereskedelmi és ipari létesítmények gépészeti tervezésében.

BŐVEBBEN
BŐVEBBEN
passzív és eco megoldások

Épület villamosság

Villamosmérnök tervezőink szaktudását igénybe veheted a komplexebb megoldások szállítására, akár lakó kereskedelmi ipari épületek, teljes erős- és gyengeáramú villamos valamint épületautomatizálási szakági tervezési feladataira.

BŐVEBBEN
BŐVEBBEN
okos otthon

Okos otthon

Könnyen vezérelhető és környezettudatos megoldásra vágysz otthonodban?
Partnereink segítségével már az épülettervezés vagy a lakásod átalakítása előtti szakaszban célszerű azt a döntést meghozni, hogy okos otthonra váltasz.

BŐVEBBEN
BŐVEBBEN

Szakvélemények készítése

Oszlasd el kételyeidet akár villamossági vagy statikai kérdésekről van szó! Szakvélemények készítése mindennapi feladataink közé tartozik, így megnyugtató szakértői válaszokat nyújtunk felmerült gondjaidra.

BŐVEBBEN
BŐVEBBEN
kulcsrakész megoldások

Kulcsrakész megoldások

Kulcsrakészen!
Az elkészített tervdokumentáció nem csak egy drága dosszié, hanem tervvekkell alátámasztott, a kivitelezési folyamatok gördülékeny megvalósulását megteremtő „tápanyag”.

BŐVEBBEN