Szolgáltatásaink

Életed vagy vállalatod egyik nagy döntésére készülsz vagy csak ECO, netán passzív megoldásokat keresel otthonodba?

Gondolj bele milyen szerencsés vagy, azon dolgozhatsz, hogy lakásod vagy házad igazi otthonná váljon, és családod boldogan élhesse ott hétköznapjait. Ez nem kis teljesítmény! Vegyük csak figyelemebe a szükséges pénzügyi források megteremtését, a szeretteid és a te igényeid összehangolását, és csak ezek után jön a java, a telek vagy lakás kiválasztása valamint az elképzelések szerinti további épület kialakítás elgondolása, megvalósítása.

Nézzünk csak egy egyszerű fűtés korszerűsítési példát, avagy egy komolyabb épület automatizálási megoldás szállítását otthonodba, mindjárt szükséged lehet épületgépész és épületvillamossági szakmérnök segítségére, ha tervezés illetve a kivitelezés során túl sokat „gyengítenek”, a szakemberek a teherhordó szerkezeten, mondjuk a gépészet elhelyezése okán, még az is előfordulhat, hogy statikus mérnök szakembert is be kell vonjunk, a feladat biztonságos szakértői szintű megoldásába.

Tehát ahhoz, hogy az elképzeléseitekből tervek lehessenek, csapatmunkára van szükség és a CSAPATNAK MOST MÁR TE IS RÉSZE VAGY!

BŐVEBBEN
epiteszeti tervezes

Építészeti tervezés

Az épületek olyanok, mint az emberek, egyszeriek és megismételhetetlenek és mi neked tervezünk egyedi megoldásokkal egyedi házakat, egyedi épületeket.

BŐVEBBEN
BŐVEBBEN
belsoepiteszeti tervezes

Belsőépítészeti tervezés

Új enteriőrt szeretnél?
Bármilyen elvárással is érkezhetsz hozzánk otthonod belső kialakítása kapcsán, legyen praktikusabb, szebb, stílusosabb, ezzel ingatlanod értékét növeled.

BŐVEBBEN
BŐVEBBEN
VR arch, 3D tervezes

VR Arch, 3D vizualizáció

Te is szeretnél részese lenni virtuális világunknak?
VR technológiák segítségével modellezzük a megálmodott ingatlan külső megjelenését vagy belső tereit, térszervezését számodra.

BŐVEBBEN
BŐVEBBEN
alaprajzok, inspirációk

Alaprajzok, inspirációk

Kész megoldások érdekelnek?
Májustól heti rendszerességgel bővíteni fogjuk alaprajzi és 360 ° -os külső 3D vizuális megjelenítéssel ötletárunkat. Látogass vissza hozzánk heti rendszerességgel!

BŐVEBBEN
BŐVEBBEN
okos otthon

Okos otthon

Könnyen vezérelhető és környezettudatos megoldásra vágysz otthonodban?
Partnereink segítségével már az épülettervezés vagy a lakásod átalakítása előtti szakaszban célszerű azt a döntést meghozni, hogy okos otthonra váltasz.

BŐVEBBEN
BŐVEBBEN
passzív és eco megoldások

Passzív és Eco megoldások

Passzív otthonra akarsz beruházni?
Az építészek és a mérnökök folyamatosan új kihívásokat keresnek, melyek ma már nem a felhőkarcolókban öltenek testet, hanem a fenntartható megoldásokban.

BŐVEBBEN
BŐVEBBEN
kereskedelmi-es lakoepuletek

Kereskedelmi – és lakóépületek

Beruháznál? A kulcsszó az intenzivitás!
Hiszünk a fenntarthatóság gondolatában, mellyel olyan többlet értéket teremtünk, amellyel gyermekeinknek az élhető jövőt teremtjük meg.

BŐVEBBEN
BŐVEBBEN
ipari épületek

Ipari épületek

Ipari létesítmények bűvöletében!
Logisztikai megoldások tároló létesítményei és raktár épületei, vagy akár hangár illetve csarnok épületek tervezésében és kivitelezésében szakembereink jelentős tapasztalattal bírnak.

BŐVEBBEN
BŐVEBBEN
kulcsrakész megoldások

Kulcsrakész megoldások

Kulcsrakészen!
Az elkészített tervdokumentáció nem csak egy drága dosszié, hanem egy időbeli és térbeli organizációs tervvel alátámasztott, a kivitelezési folyamatok gördülékeny megvalósulását megteremtő „tápanyag”.

BŐVEBBEN